Histori (1) “Presidenti Xhejms Polk dhe lufta teritoriale me Meksikën” Peter Tase, RPCV.

Lufta me Meksikën është cilësuar si një mbrojtje patriotike

e teritorit Amerikan nga Meksika fqinje por

njëkohësisht edhe një plaçkitje ndaj këtij agresori të

dobët. Në fakt, qëllimi i vetëm ishte marrja nën kontroll

e Kalifornisë dhe brigjeve të Paqësorit

Për ta lexuar artikullin,  kliko në: koha-525

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s