KOHA JAVORE

“POEZI E LIRISE” NGA PETER TASE

NdueUkaj

“Vargjet e Ndue Ukaj na kujtojnë se dëshira

për të ëndëruar dhe vepruar kundër diskriminimit

etnik është obligimi ynë moral,

sepse jeta është e shkurtër dhe e mbushur me

pengesa antihumane dhe antinjerëzore.”

Lexo artikullin e plote tek “KOHA JAVORE” Faqe: 13

“POEZI E LIRISE” NGA PETER TASE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s