Ju tregoj ngjashmëritë historike mes Irlandës dhe Shqipërisë…

imagesAUBREY HERBERT

Publikohen kujtimet e politikanit britanik Aubrey Herbert për Ismail Qemalin, Isa Boletinin, Hasan Prishtinën etj…

Botuar ne Gazeten NACIONAL nga Piro Tase

http://en.calameo.com/read/0022154504f7bf899abc7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s