GAZETA NACIONAL

Me Edith Durhamin « Në  Tokën e Shqiponjave. Nga PIRO P. TASE

NE KERKIM TE FAKTIT HISTORIK (Me Edith Durhamin « Në  Tokën e Shqiponjave ») PIRO P. TASE

Të ndërtosh historinë e një kombi mbi bazën e shënimeve të udhëtarëve të huaj që kanë vizituar atë vend, nëpër rrjedhën e shekujve, është një gjë shumë interesante. Këtë mision ka ndërmarrë edhe autori i studimit të fundit mbi këtë fushë, Piro Tase, në edicionin « Të Huajt për Shqipërinë dhe Shqiptarët » botuar nga Shtëpia botuese amerikane « Outskirts Press »  dhe  vënë në qarkullim ‘on line’  nga sitet e fuqishme ‘AMAZON‘ dhe ’BARNES & NOBLE’

 

eDITH dYRHAM

Lexo  studimin te plote:

Me Edith Durhamin « Në  Tokën e Shqiponjave. Nga PIRO P. TASE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s