“PORTRETI I SHQIPTARIT” – Piro P. Tase

PORTRETI I SHQIPTARIT. (Koha Javore. Nr. 568 Faqe. 27)

“Portreti i shqiptarit i përshkruar nga Wiliam Plomer në Librin e tij kushtuar Ali Pashë Tepelenes, “ Luani i Janinës” mund të zinte faqen e parë në Antologjinë e letersisë shqiptare”

Të huajt për Shqipërinë dhe Shqiptaret-Piro P. Tase

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s