Një vepër e spikatur për historinë e Shqipërisë dhe shqiptarëve – Recense nga Naim Kelmendi

51V+nhMSbKL__BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU01_ “Të huajt për Shqipërinë dhe shqiptarët”:., Piro Tase, Me veprën e tij “Të huajt për Shqipërinë dhe shqiptarët”, Piro Tase na kthen kujtesën te vetvetja ne shqiptarëve, që të kujtojmë veten dhe të ndjehemi krenar, për historinë tonë, për kulturën tonë dhe për lashtësinë tonë po ashtu, sepse këtë e vërtetojnë të tjerët që shkruan, folën dhe thanë për Shqipërinë dhe shqiptarët përgjatë kohëve e periudhave historike e deri në shekullin që po jetojmë migrimin e tij në ShBA” -Naim Kelmendi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s