Poskok.info

Predstavnici najprestižnijeg paragvajskog sveučilišta posjetili Mostar

Predstavnici visokoškolske ustanove National University of the East, najprestižnijeg paragvajskog sveučilišta, posjetili su Mostar.

Koordinator posjete u BiH i Hrvatskoj bio je mr. sc. Sabahudin Hadžialić, a u izaslanstvu su bili rektor sveučilišta prof. dr. Victor Britez Chamorro, voditelj Međunarodnih odnosa sveučilišta Rolando Segovia Paez i američki novinar Peter Tase.

U ime Grada Mostara izaslanstvo su primili načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić i načelnik Odjela za financije i nekretnine Izet Šahović.

Ovom prilikom, gosti iz Paragvaja predstavili su mogućnost suradnje između grada Ciduad del Estea i grada Mostara, a razgovaralo se i o mogućoj suradnji u oblastima turizma, gospodarstva, kulture i tehničkih znanosti.

Paragvajci u Mostaru

Također, izaslanstvo iz Paragvaja bilo je iznimno zainteresirano za suradnju između njihovog sveučilišta i dva mostarska sveučilišta, te su dogovoreni budući koraci koji imaju za cilj razmjenu znanja i iskustava, te posjete studenata, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Read the article:

http://poskok.info/wp/?p=123081

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s